Bierbox kopen?

Een bierbox is ideaal voor mensen die eens een keer ander bier willen proberen. Een bierbox bevat namelijk verschillende soorten bier. Dit kan van hetzelfde merk zijn, maar het kunnen ook bieren van allemaal verschillende soorten merken zijn. Je kunt eenvoudig en snel verschillende bierboxen bestellen. 

Soorten bierboxen

Wie een bierbox wil bestellen heeft veel keuze. Er zijn diverse soorten bierboxen verkrijgbaar. Zo zijn er speciale seizoensboxen met bijvoorbeeld herfstbieren, maar er zijn ook bierboxen van bepaalde bierstijlen, bijvoorbeeld ALE. 

1. Bierproeverij bierbox

Probeer eens een nieuw soort bier of een bier uit een ander land. Ben je gehecht aan een lekkere tripel en vind je het moeilijk om een keuze te maken voor een ander biersoort? Met een bierbox zul je diverse bieren leren ontdekken zodat je je smaakpalet kunt verrijken.

2. Seizoensbieren bierbox

Wie lente zegt denkt aan het voorjaar met lammetjes in de wei, maar een bierliefhebber denkt natuurlijk meteen aan lentebok. Ieder seizoen heeft zijn eigen speciaalbier en met een bierbox kun je verschillende smaken en merken proberen.

3. Adventskalender met bier

De laatste jaren zijn adventskalenders weer terug van weggeweest en ook voor de bierliefhebber is er een leuk aanbod. Met een bier-adventskalender kun je jezelf verrassen met een leuk aanbod aan speciaalbieren.

4. Merken bierbox

Ook zijn er speciale bierboxen gericht op één merk. Denk bijvoorbeeld aan een bierbox van Leffe waarbij je een ruim aanbod heerlijke bieren krijgt uit de Belgische Ardennen.

Verschil bierbox en bierpakket?

Wat is nu precies het verschil tussen bierboxen en bierpakketten? In principe zijn beide termen exact hetzelfde. Ze refereren beide naar een doos waar verschillende biertjes in zitten van verschillende merken. 

Recente blog artikelen

element 08